Home Medijska scena Danas je dan D za Deu: Tačno u 14 sati doktori zasedaju...

Danas je dan D za Deu: Tačno u 14 sati doktori zasedaju i otkrivaju jednu stvar

google

Voditeljka Dea Đurđević trenutno bije najtežu bitku, očekujući rezultate da li će i kada moći da pomeri ruku koja joj je otkinuta u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Mladen Mijatović kaže da je danas najbitniji dan za sve njih jer prolaze kritična 72 sata, nakon čega će se znati preciznije prognoze.

– Dea je dobro, sve ide svojim tokom. Sutra oko 14 časova biće navršena 72 sata od saobraćajke, a to je taj kritični period. Lekari su je danas previli i zadovoljni su kako izgleda rame i kako se ona oporavlja. Nema drastičnih promena. Bitno je da sve protiče bez ikakvih problema – rekao je Mladen, koji s neizvešnošću čeka vesti o svojoj devojci.

On kaže da je nije video nakon operacije zbog virusa koji vladaju zbog čega je ispoštovao zahtev medicinskog osoblja da joj niko ne prilazi niti da joj dolazi u posetu.

– Preporuka lekara je da bude izolovana od spoljneg sveta zbog gripa i ostalih infekcija koje bi mogle da iskomplikuju situaciju. Dea se nalazi na odeljenju intenzivne nege, a od medicinskog osoblja s kojim komuniciram sam saznao da je izuzetno stabilna, prihički jaka i da se ne sećaju da su imali takvog pacijenta. Oni kažu da ne pamte da je nekada pacijent sa tako teškim povredama bio dobro raspoložen da se tako ponaša i ima toliko energije – otkrio je Mijatović.

Kako se uveliko spekuliše po medijima i među Deinim kolegama da ona oseća povređenu ruku, Mladen je po tom pitanju ostao sumnjičav. Oslanjajući se na ono što su mu doktori rekli, on smatra da je još rano za takve prognoze.

e znam, ne mogu to da kažem. Lekari su rekli da je to nerealno i da se radi o subjektivnom osećaju koji ona ima – kratko je rekao i dodao:

– Povrede su bile izuzetno teške, nije u pitanju bila samo otkinuta ruka, već i druge povrede o kojima ne bih govorio. Znam da ima najbolji medicinski tretman i verujem da će brzo ovo prebroditi tom svojom snagom. Ona je veliki borac – rekao je on.

nastavak pogledajte na sledecoj strani